Origo mötte Pedagog Stockholm

I somras träffade Origo Calle Hedrén från Pedagog Stockholm. En webbplats för lärare och förskolelärare i Stockholms stads skolor. Här kan du som pedagog få info om kurser, seminarier, utvecklingsprojekt och reformer.
Pedagoger utgör en viktig och stor del av Origos målgrupp. Varje dag träffar de barn och ungdomar som de har möjlighet att påverka, lära sig av, stötta och hjälpa.
För barn och unga som lever med förtryck och våld kan en pedagog som ser och lyssnar till en göra stor skillnad.
Rollen som pedagog handlar om mer än att lära ut Pythagoras sats och Sveriges geografi. Det handlar även om att vara en person som vågar fråga, som visar att vi kommer ta det ansvar vi har för barn och ungas välbefinnande och gör skolan till en plats som sprider jämställdhet och jämlikhet.
Vi ser fram emot att samarbeta med Pedagog Stockholm och hoppas att vi med hjälp av dem kan nå ut till fler pedagoger än vad vi redan gjort. Efter vårt möte publicerade Pedagog Stockholm en artikel om hrv på sin hemsida. Läs den här.

stäng_icon

Ring oss


Är du 13-26 år?
Ring 020-25 30 00

Det är gratis, du behöver inte säga vem du är och samtalet syns inte på telefonräkningen.
Här är våra telefontider:
mån- och torsdag: kl 09.00-12.00
tis- och fredag: kl 13.00-15.00

Jobbar du med unga?
Ring 08-508 251 20.

För yrkesverksamma har vi öppet:
vardagar kl 09.00-16.00

Fråga Origo


Är du 13-26 år och vill du vara hemlig?

På Fråga Origo kan du ställa en fråga utan att någon vet vem du är och bara du kommer att kunna läsa svaret – klicka här.